A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664042.3433.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vremea se mentine calda, dar ploua in aproape toata tara. Prognoza meteo pana joi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2015, ora 09:12

Vremea se mentine calda, dar ploua in aproape toata tara. Prognoza meteo pana joi

Articol de Madalina Irimia
Luni ramanem cu vremea calda, dar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Maximele termice se vor situa intre 6 si 14 grade.

In Dobrogea si in Baragan se anunta innorari consistente si ploi in mai multe reprize. Vantul va avea intensificari in Delta Dunarii si la malul marii, iar temperaturile vor urca pana la 10...11 grade, valori mai ridicate decat ar fi normal la aceasta data.

Si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei gasim vreme inchisa si ploi frecvente. La capitolul temperaturi vom sta in continuare destul de bine, dar si aici vantul va avea unele porniri.

In jumatatea nordica a Moldovei cerul ramane acoperit de nori intreaga zi, iar ploile vin pe suprafete restranse si in cantitati neinsemnate. Vantul va fi activ, iar dupa pranz termometrele vor indica in jur de 10 grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures vom avea inca o zi neobisnuit de calda pentru aceasta data. Se vor inregistra chiar si 12...13 grade; norii vor fi numerosi si va ploua din loc in loc, dar e posibil sa zarim si soarele pentru scurte momente.
In vestul tarii cerul va fi plin de nori si va ploua in mai multe reprize pe parcursul zilei. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului, iar temperaturile, peste mediile perioadei, vor ajunge la 11...12 grade.

In centrul Romaniei se anunta multi nori, un pic de soare si cativa stropi de ploaie. La munte, la altitudini mari ar putea sa cada si lapovite si ninsori, iar vantul va fi nervos. Temperaturile, nefiresc de mari pentru acest moment al anului, vor urca pana la 12...13 grade.

Sud-vestul tarii va avea atmosfera inchisa; ploi frecvente si pana la 10...11 grade in termometre.

Va ploua si in tinuturile sudice, pe unde luni nu sunt sanse sa zarim soarele. Ploile vor fi in general slabe cantitativ; vantul nu va pune probleme, iar temperaturile vor fi destul de mari pentru aceasta perioada.

In Bucuresti ramanem cu vremea calda, dar innorarile persista si va mai ploua slab, din cand in cand. Vantul va sufla cel mult moderat; maxima va fi in jurul valorii de 10 grade; maine dimineata se vor inregistra in jur de 5 grade. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor.

La munte se anunta innorari consistente si precipitatii in Carpatii Meridionali si de Curbura, local in Occidentali si izolat in celelalte masive. Va ploua, dar la altitudini de peste 1.400 de metri vor fi si lapovite sau ninsori. Vantul va sufla mai tare pe creste, iar tempetraturile, desi scad usor fata de ieri, se vor situa peste mediile perioadei.

Marti va mai ploua slab sau va burnita in sudul si in estul tarii. Miercuri spre seara ploile revin in sud-vest si in sud, iar dupa lasarea noptii vor cuprinde toata tara. Joi asteptam vreme inchisa si ploi frecvente aproape peste tot. Doar in sud-est e posibil sa zarim soarele si va ploua slab, pe suprafete restranse. Vremea se va mentine calda in tot acest interval.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: vreme, temperaturi, ploi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Ion Cocor,  23.02.2015 10:03

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii