A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663836.4202.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme usor mai calda, duminica, in sud si centru, dar cu ploi spre seara in unele regiuni. Prognoza meteo pana miercuri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-10-2015, ora 10:18

Vreme usor mai calda, duminica, in sud si centru, dar cu ploi spre seara in unele regiuni. Prognoza meteo pana miercuri

Articol de Madalina Irimia
Duminica vremea va fi usor mai calda in regiunile sudice, sud-estice si centrale si normala, din punct de vedere termic in rest. Va ploua in nord-vestul tarii si la munte, iar spre seara, pe spatii restranse in nord-est si in centru.

In celelalte zone cerul va fi variabil si vantul va sufla cel mult moderat. La amiaza vor fi temperaturi cuprinse intre 14 si 21 de grade Celsius. Meteorologii au emis 2 avertizari cod galben de ceata. Pana la ora 9 este afectat judetul Galati iar pana la ora 10, judetul Cluj. Sunt afectate si drumurile nationale si europene aferente iar vizibilitatea este scazuta local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

In Dobrogea si cu Baragan se anunta vreme placuta cu mult soare iar temperatura aerului va continua sa creasca.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei cerul va fi variabil si se va incalzi usor. Temperaturile vor fi usor mai ridicate dect ar fi normal in acest moment al anului. Pana la ora 9 este cod galben de ceata in judetul Galati. Vizibilitatea este scazuta local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

In nordul Moldovei si in Bucovina vor fi innorari dar si cateva momente cu soare. Spre seara, vor fi veni ploi pe spatii restranse. Maximele termice in crestere usoara fata de sambata, vor ajunge pana la 18 grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si in Maramures, norii vor fi numerosi si va ploua in mai multe reprize pe parcursul zilei. Temperaturile scad usor fata de sambata si dupa pranz se vor inregistra 16...17 grade Celsius.

In regiunile vestice, vor fi innorari si ploi pe spatii restrinse.Vantul va scadea in intensitate iar la amiaza termometrele vor indica 17...18 grade- valori obisnuite pentru acest moment al anului.

In tinuturile centrale vor fi multi nori, pe partea vestica dar in zonele estice vom zari soarele. Spre seara, pe arii restrinse va ploua, mai ales in zona de munte iar temperaturile maxime vor fi comparabile cu cele inregistrate sambata.

In sud-vestul tarii, norii vor fi mai numerosi in zona de munte unde pot sa vina ploi slabe;in rest vremea va fi placuta cu cer variabil iar maximele vor fi in crestere usoara fata de ziua trecuta.

In sudul tarii, se anunta vreme in general frumoasa, iar la amiaza termometrele vor ajunge pana la 20 de grade.

In Bucuresti, astazi se incalzeste si vom zari si soarele. Cerul va fi variabil si vantul va sufla slab. La amiaza vor fi in jur de 20 de grade, iar luni dimineata se vor inregistra in jur de 8 grade Celsius. Presiunea atmosferica va scadea usor.

In zona de munte, cerul va fi temporar noros si va ploua local. Vantul va sufla intre slab si moderat. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului.

Cum va fi vremea in zilele urmatoare

Luni ploile vor cuprinde aproape toata tara; ceva mai bine va fi doar prin sud si prin sud-est, unde va picura trecator.

Marti va predomina vremea inchisa. Vor fi ploi in vestul, centrul si nordul tarii, dar si la munte. In restul tarii, va ploua spre seara, dar pe spatii mici.

Ziua de miercuri, ne va aduce innorari în cea mai mare parte a tarii. Va ploua în regiunile sudice si estice, local in cele centrale si sporadic in rest. Maximele termice vor ajunge in intervalul 10...18 grade Celsius.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii