A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661975.594.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme schimbatoare in mare parte a tarii, cu temperaturi de pana la 29 de grade. Prognoza pentru urmatoarele 3 zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-09-2015, ora 11:46

Vreme schimbatoare in mare parte a tarii, cu temperaturi de pana la 29 de grade. Prognoza pentru urmatoarele 3 zile

Articol de Madalina Irimia
Vineri, in jumatatea vestica, in regiunile de deal si in cele montane vor fi averse, fulgere, poate grindina si cantitati de 15L/mp si izolat 30L/mp. Vantul, va fi mai nervos la munte si pe timpul ploilor iar la amiaza vom avea intre 19 si 29 de grade.

In Dobrogea si in Baragan vremea va fi schimbatoare si ar putea sa apara cateva ploi, din cand in cand. Maximele vor creste si vor depasi usor mediile perioadei.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei norii vor fi numerosi dar o sa apara si soarele din cand in cand. In jumatatea nordica a Moldovei va ploua in reprize si se vor atinge peste 20 de grade Celsius. In nordul Transilvaniei si in Maramures gasim vreme instabila dar valorile termice vor fi placute.

In vestul tarii va ploua in cantitati destul de mari si izolat se pot acumula 30L/mp. Vor fi fenomene electrice, intensificari ale vantului si pana la 22 de grade. In centrul Romaniei, ploile apar pe arii extinse iar cele mai mari cantitati de apa se vor inregistra in regiunile montane.

Va ploua si in sud-vest, pe arii extinse si in cantitati mari. Se vor acumula 15L/mp si izolat se poate ajunge la 30L/mp.

Avem o avertizare cod galben de ceata, valabila pana la ora 10 in judetele Dolj, Olt si in sudul judetului Valcea. Vizibilitatea este redusa local sub 200 m si izolat sub 50 m.

In sudul Romaniei se incalzeste si va mai ploua, dar pe suprafete ceva mai mici. Vantul va prinde putere pe timpul ploilor iar amiaza va aduce maxime de pana la 28 de grade.

In Bucuresti, tendinta va fi de incalzire si vor mai fi conditii de ploaie slaba spre seara. Maxima va ajunge la valoarea de 26-27 de grade iar maine dimineata vom avea cam 16 grade.

Instabilitatea va afecta regiunile montane unde va ploua pe arii extinse. Vor fi averse, fenomene electrice iar vantul va creste in intensitate. Se vor acumula 15L/mp, izolat 30L/mp si vor fi conditii de grindina.

Pe litoral vremea va fi schimbatoare si ar putea sa cada cateva ploi, din cand in cand. Pe plaja se vor inregistra pana la 26 de grade iar apa marii va avea in jur de 22 de grade.

Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Sambata va ploua, in special, in nord-vest, in centru si in nord iar tendinta va fi de racorire. Duminica, vremea va fi normala din punct de vedere termic in sud-est, in rest va fi ceva mai racoare si va ploua pe arii restranse. Noaptea aria ploilor se va extinde si va ploua in toata jumatatea sudica. Ziua de luni va fi racoroasa si va ploua in toata jumatatea sudica.

In Bucuresti, sambata ar putea sa mai cada cativa stropi de ploaie iar maxima va fi foarte placuta. Duminica, va ploua in reprize, vantul va sufla cel mult moderat iar maxima nu va depasi valoarea de 23 de grade. Ziua de luni va fi rece si va continua sa ploua. Maxima nu va depasi valoarea de 17 grade Celsius.

La munte, vremea va fi in continuare instabila sambata si se va racori. Va ploua pe arii extinse iar vantul va sufla moderat. Nici ziua de duminica nu va arata prea bine dar ploile vor aduce cantitati mici de apa. Luni, vremea va fi rece pentru aceasta perioada si va ploua in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura.

Pe litoral, sambata vor fi unele innorari si probabil cateva ploi. Vantul va sufla intre slab si moderat dar va fi cald in continuare. Duminica, norii vor fi numerosi, vantul mai intens iar apa marii va avea 21...22 de grade. Luni, tendinta va fi de racire asa ca maximele vor cobori sub valoarea de 20 de grade. Va ploua slab iar vantul va creste in intensitate.

Sursa; stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii