A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815723.1749.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme placuta si temperaturi in crestere, vineri, in toata tara. Prognoza pentru sfarsitul de saptamana
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-05-2016, ora 12:35

Vreme placuta si temperaturi in crestere, vineri, in toata tara. Prognoza pentru sfarsitul de saptamana

Articol de Madalina Irimia
Ziua de joi ne-aduce vreme destul de buna si temperaturi in crestere. E posibil ploua slab pe la munte, in nordul si centrul tarii, iar maximele ajung in intervalul 15...24 de grade.

In Dobrogea si Baragan gasim vreme frumoasa, cu cer curat in prima parte a zilei si cativa nori mai tarziu. Vantul nuexagereaza, iar temperaturile un pic mai ridicate decat ieri, ajung la 20...21 de grade. Se incalzeste si in Moldova sudica si in nordul Munteniei, dar chiar si asa va fi cam racoare pentru aceasta data. Vom avea cel mult 20 de grade si atmosfera insorita toata ziua.

Tendinta de incalzire a vremii este evidenta in jumatatea nordica a Moldovei. Temperaturile urca spre 19 grade; mai apar ceva innorari trecatoare si nu este exclus sa cada cativa stropi de ploaie. In nordul Transilvaniei si in Maramures asteptam vreme schimbatoare. Temporar mai vin cativa nori; ar putea sa picure putin, dar vom zari si soarele din cand in cand. Termic va fi mult mai bine ca ieri: maximele vor ajunge la 17...18 grade.

Se incalzeste binisor si in tinuturile vestice. Pe aici cerul este cam innorat, dar nu sunt semne de ploaie, iar temperaturile urca pana la 21...22 - valori putin mai scazute decat in mod obisnuit.

In centrul Romaniei vremea se imbuneaza. Cu totul izolat apar cateva ploi slabe, mai cu seama in zonele montane si vom avea maxime, cu mult peste cele de ieri, cuprinse intre 15 si 18...19 grade. Sud-vestul tarii are parte de vreme frumoasa si in incalzire. Aici se vor atinge cele mai ridicate valori, de 24 de grade. Pe timpul zilei nu sunt anuntate ploi, dar noaptea ar putea sa cada cativa stropi.

Si in regiunile sudice se anunta o zi placuta si mai calda ca cea de ieri. Chiar si asa va temperaturile vor fi putin mai scazute decat in mod normal: se vor opri la 21...22 de grade.Domina momentele cu soare si nu mai sunt semne de ploaie.

In Bucuresti, dupa o dimineata cam rece, temperatura creste treptat si la amiaza vom avea 21...22 de grade. Norii vor fi rari; vantul- domol, iar maine dimineata se vor inregistra cam 9 grade.

La munte, va fi mai cald ca in ultimele zile. Se arata soarele cateva ore, dar se mentin si sansele de ploaie: sunt ploi slabe, locale si de scurta durata. Vantul nu pune probleme si va sufla cel mult moderat

Cum va fi vremea in zilele urmatoare:

Vineri primim vreme mai calda, valori potrivite momentului, dar revine si instabilitatea. Dimineata vor fi averse in sud-vest, mai tarziu si prin sud si pe la munte. In rest, vreme destul de placuta.

Sambata: temperaturi acceptabile, alte averse in sud, sud-vest si la munte. Vin insotite de tunete, fulgere, grindina si rabufniri ale vantului. Noaptea apare ceata.

Duminica avem vreme frumoasa, cativa nori deasupra Carpatilor, pe unde mai cad ceva averse. Se incalzeste mai cu seama la deal si la campie.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (3)  
johhnyFox,  13.07.2017 01:51

jrrrr8f3oxc4bmiy33 google google 5dg7og7oe9rmklpdl1

   
JerryKah,  02.07.2017 23:45

pneqfvw544otpn0fy5 google google 4mfc5fsdg02kd9m0pm

   
PhyllisJap,  27.01.2017 02:49

wh0cd105902 cialis 500 mg robaxin order cymbalta online buy advair trazodone 50 mg amitriptyline

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii