A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674977.788.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme instabila in week end
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-05-2014, ora 07:05

Vreme instabila in week end

Articol de Cristian Amariei

Indeosebi dupa-amiaza vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de sud-vest a tarii si local in rest. La nivel izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si va cadea grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade in dealurile Banatului si Crisanei si 23...24 de grade in Moldova si vestul Dobrogei.

Duminica vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice se vor apropia de cele normale pentru data din calendar. Maxime ce ajung sa fie cuprinse intre 16...17 grade in Dealurile de Vest si 23...24 de grade in regiunile estice si sud-estice. Cerul va fi variabil, cu innorari averse, fenomene electrice si rafale de vant, indeosebi dupa-amiaza si seara, in zona de deal si de munte, local in regiunile intracarpatice si izolat in rest.

Luni vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse, averse, insotite de descarcari electrice, dupa-amiaza in zonele de deal si munte, iar seara si noaptea in nord-est. Vantul va sufla slab,cand si cand moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in depresiunile intramontane si 26 de grade in Lunca Dunarii.

Sursa: realitatea.net

Foto: renasterea.ro

     
Tag-uri: vreme, ploi, meteo, Moldova
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii