A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834748.2676.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme instabila, cu ploi insotite de descarcari electrice. Cand se instaleaza CANICULA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-07-2015, ora 10:23

Vreme instabila, cu ploi insotite de descarcari electrice. Cand se instaleaza CANICULA

Articol de Cristian Amariei
Marti, vremea ramane in general instabila. Sunt asteptate averse, trecator insotite de descarcari electrice, local in nordul, centrul si estul tarii si pe arii restranse in rest. Cer noros va fi si la Bucuresti, unde sunt asteptate ploi, mai ales dupa-amiaza si seara.

Cerul va avea innorari temporare si se vor semnala averse, trecator insotite de descarcari electrice, local in nordul, centrul si estul tarii si pe arii restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului in Banat, Oltenia si la munte, dar trecator si in celelalte regiuni, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in Maramures si 31 de grade in extremitatea sudica a Olteniei.

Vremea devine in general instabila si in zona Capitalei, unde cerul va fi partial acoperit de nori si, mai ales dupa-amiaza si seara, sunt asteptate ploi slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In aceste conditii termometrele nu strang mai mult de 27 de grade.

Si pe parcursul zilei de miercuri, meteorologii anunta manifestari de instabilitate atmosferica in centrul, nordul si nord-estul tarii, dar de acestea data ploile de vara cu tunete, fulgere si rafale de vant sunt asteptate pe arii mai restanse. in restul zonelor se arata soarele si temperaturile cresc. Despre ploi, in aceste zone, putem vorbi numai izolat si cel mai probabil mai ales pe la deal si pe la munte.

Temperaturile maxime vor pleca de la 22 de grade in nordul Moldovei si se vor opri la un grad de pragul caniculei, respectiv 34 de grade in sudul Olteniei.
Vremea frumoasa si insorita revine in zona capitalei, unde pe fiondul soarelui generos, mercurul in termometre urca spre 30...31 de grade.

Joi se anunta o vreme predominant frumoasa in toata tara si calduroasa in orele amiezii in regiunile vestice si sudice. Cativa nori vor fi prezenti pe cer in zonele estice, centrale si la munte, dar numai izolat acestia vor lasa ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in nordul Moldovei si 35...36 de grade izolat in Oltenia, primele semne ale valului de caldura ce urmeaza sa afecteze tara noastra.

Soare, vant linistit si temperaturi de pana la 30...31 de grade la umbra anunta meteorologii si pentru Bucuresti in cursul zilei de joi.

Zilele de la sfarsitul saptamanii vor aduce o intensificare a valului de caldura peste toata tara, astfel incat vremea va deveni caniculara in orele amiezelor in majoritatea regiunilor. Se estimeaza maxime termice la umbra intre 26 si 37 de grade. In tot acest timp, ploile vor fi destul de putine si se vor arata sporadic pe la munte si, eventual, prin regiunile nordice si nord-estice.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: meteo, prognoza, ploi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii