ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-12-2015, ora 11:51

Vreme frumoasa si calda in aproape toata tara. Cum arata prognoza meteo pentru ajunul Craciunului

Articol de Cristian Amariei
Astazi in zonele joase din vest si din centru vor fi innnorari si ceata iar in primele ore si in Moldova. In rest, vremea va fi frumoasa iar maximele termice, vor fi cuprinse intre 2 si 16 grade Celsius.

In Dobrogea si Baragan gasim vreme foarte placuta, cu soare si temperaturi in crestere. Dupa pranz se vor inregistra 10-12 grade- valori ridicate pentru acest moment al anului. Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei este ceata in orele diminetii iar pina la ora 10 este cod galben in judetele Galati, Vaslui si Vrancea. Dupa risipirea cetii vom avea vreme frumoasa si maxime de pina la 9 grade Celsius.

In nordul Moldovei si in Bucovina temperaturile depasesc mediile perioadei. In primele ore ale zilei va mai fi ceata si pina la ora 10 este in vigoare o avertizare cod galben de ceata densa pentru judetele Botosani si Iasi. Mai tarziu soarele va straluci peste tot si va urca mercurul din termometre pina la 11 grade Celsius.
In nordul Transilvaniei si in Maramures atmosfera va fi placuta si doar izolat va mai fi ceata. Temperaturile vor fi la fel de ridicate ca ieri. In vestul tarii vor fi nori la altitudine joasa si ceata persistemta si e posibil sa burniteze. Pina la ora 10 este cod galben in judetele Timis si Arad. Vizibilitatea este scazuta local sub 200 izolat sub 50m. Temperatura aerului va fi in crestere usoara fata de ieri.

In tinuturile centrale se anunta nebulozitate joasa si ceata. Vintul va avea unele intensificari pe crestele montane iar maximele termice vor fi in scadere usoara fata de ziua trecuta. Pina la ora 9 este cod galben de ceata in judetul Sibiu.
In sud-vestul tarii se anunta o zi superba cu cer senin si temperaturi de primavara. Si in sudul tarii vom avea o zi frumoasa iar maximele termice vor creste si vor ajunge pina la 16 grade, valori nefiresc de mari pentru luna decembrie.
In Bucuresti, vremea va fi calda si si frumoasa. Vantul va sufla cel mult moderat. Maxima va ajunge la 11-12 grade si presiunea atmosferica va fi in scadere.
Si in zona de munte asteptam vreme calda pentru luna decembrie. Pe timpul zilei atmosfera va fi insorita si doar noaptea vor fi innorari si se vor semnala precipitatii mixte in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va avea unele intensificari pe creste.

Vremea in urmatoarele 3 zile

Maine, va ploua local in Maramures iar in nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte. In celelalte regiuni dimineata va fi ceata dupa care va fi soare. Vantul va sufla tare pe crestele montane. Miercuri vremea va fi deosebit de calda si predominant frumoasa. In primele ore ale zilei, va fi ceata in nord-vest si in centru. Joi in regiunile vestice si de nord-vest vor fi innorari si izolat va burnita sau va ploua slab. In rest, asteptam o zi placuta si temperaturi care vor depasi cu mult mediile acestei perioade, cuprinse intre 5 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti, maine vremea ramine calda si frumoasa cu pina la 12 grade Celsius in termometre. Miercuri atmosfera va fi insorita vintul nu va pune probleme. Se mai incalzeste usor si vom avea temperaturi foarte ridicate. Joi, in Ajunul Craciunului vom avea mult soare iar in a doua parte a noptii vor fi innorari si conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade.

Ajungem in zona de munte unde in toate zilele despre care vorbim vom avea vreme calda chiar deosebit de calda pentru data din calendar. Maine se anunta vreme placuta si doar in zona Carpatilor Orientali, pe arii restrinse vor fi precipitatii slabe mixte. Vantul va prezenta intensificari cu viteze ce la rafala, pe creste vor depasi 70...80 km/h.

Miercuri va predomina vremea frumoasa. Vintul va avea unele intensificari pe creste. Joi asteptam tot vreme buna. Pe timpul zilei vor fi unele innorari in masivele vestice, iar noaptea in cele nordice insa sansele de precipitatii vor fi reduse.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  22.12.2015 09:08

Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii