ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2016, ora 13:01

Vreme frumoasa in toata tara, cu temperaturi peste 20 de grade. Unde va ploua in urmatoarele zile

Articol de Cristian Amariei
Astazi temperaturile cresc si vom avea vreme mai calda decat ar fi normal. Ziua va fi foarte placuta, cu cer curat in sudul tarii si cativa nori in rest. Catre seara, in zona montana apar ceva innorari, insa doar izolat pot sa cada 2-3 averse slabe.

Dobrogea si Baraganul se bucura de cer senin, insa vantul devine putin mai activ in delta si la malul marii. Se incalzeste aproape peste tot. Doar pe litoral temperaturile se mentin la valori modeste. Mai sus in Moldova sudica si in nordul Munteniei norii nu prea se arata si nici vantul nu pune probleme. La capitolul temperaturi stam mult mai bine ca ieri: maximele ajung la 20-21 de grade.

In nordul Moldovei si in Bucovina dimineata este cam rece, dar peste zi se incalzeste simtitor. Maximele se vor situa in jurul valorii de 20 de grade; norii vor fi rari si doar in zona de munte, pe inserat ar putea sa cada cativa stropi de ploaie.

In nordul Transilvaniei si in Maramures asteptam vreme foarte frumoasa si temperaturi peste valorile obisnuite. La amiaza termometrele vor indica 23-24 de grade si vantul va sufla slab. Conditii meteo excelente se anunta si in tinuturile vestice: soare; cativa nori de vreme buna si temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. In Banat va fi cel mai cald: se vor atinge chiar 27 de grade.

In centrul Romaniei, temperaturile continua sa creasca si vor depasi 20 de grade aproape peste tot. Ca aspect vremea va arata foarte bine. In zona de munte, la apropierea serii sunt posibile averse slabe, iar vantul are unele intesificari, la altitudini mari.

In sud-vestul tarii, cerul se pastreaza curat toata ziua, asa ca nu nu vorbim deloc despre ploi. Temperaturile, in crestere fata de ieri, ajung la valori mai potrivite pentru luna mai: 22-23 de grade. Se incalzeste si in regiunile sudice. Soarele va straluci nestingherit, vantul nu se va simti si maximele vor urca pana la 21-22 de grade.

Vremea in urmatoarele 3 zile

In Bucuresti maine se face si mai cald. La amiaza se vor inregistra in jur de 26 de grade- valoare mai potrivita pentru luna iunie. Cerul ramane curat pana spre seara, cand apar innorari trecatoare, dar nu sunt anuntate ploi. Ziua de miercuri ne-aduce vreme nefiresc de calda pentru aceasta perioada. Se vor atinge 27 de grade; vantul abia va adia si din nou catre seara isi vor face aparitia cativa nori. Vreme de vara si joi, cand sunt anuntate 28 de grade la orele amiezii. Conditiile meteo vor fi excelente: soare, cativa nori inofensivi si vant destul de cuminte.

La munte maine temperaturile continua sa creasca. Ziua va fi insorita peste tot. Catre seara, in zona Carpatilor Orientali vor veni cateva ploi slabe si de scurta durata, ce pot fi insotite de descarcari electrice. Miercuri se face si mai cald. Cerul va fi mai mult senin. Dupa amiaza si la inceput noptii, se anunta ceva conditii de ploaie in Carpatii Meridionali. Vantul va avea intensificari la altitudini mari. Joi vom avea temperaturi foarte ridicate pentru aceasta data. Sansele de ploaie cresc tot in a doua parte a zilei. Pot sa cada ploi slabe, cu fulgere, iar masivele vizate sunt cele din vestul si sudul tarii.

La nivelul intregii tari, maine se face si mai cald. In nordul si centrul tarii, spre seara apar innorari si doua-trei ploi in aversa. Maximele pleaca de la 12 grade pe litoral si ajung la 28 de grade in sudul Banatului. Ziua de miercuri ne-aduce atmosfera insorita si temperaturi neobisnuit de mari pentru aceasta perioada. Se vor atinge chiar si 29 de grade. Foarte cald va fi si joi, insa la deal, la munte si in vestul tarii pe inserat vor veni cateva averse slabe. Temperaturile cresc treptat si pe timpul noptilor.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: vreme, prognoza, meteo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
DorothyAnick,  28.02.2017 07:57

wh0cd336925 Buy Cialis

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii