A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662462.4316.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vreme calda la inceput de saptamana. Cand vin ploile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2015, ora 08:28

Vreme calda la inceput de saptamana. Cand vin ploile

Articol de Madalina Irimia
Vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la inceputul lunii martie.

Luni temperaturile maxime se vor incadra intre 8 grade in zona Deltei si in estul Transivaniei si 18 grade in sudul extrem al Munteniei. Peste zi cerul va fi partial noros si doar izolat sunt posibile ploi slabe, iar in nordul Carpatilor Orientali precipitatii mixte. incepand de seara, norii acopera treptat toate regiunile si aduc ploi pe arii extinse in vest, in nord si in centru, unde se vor acumula izolat peste 15...20 l/mp. In celelalte regiuni vor fi ploi locale, in general slabe. La munte predomina predomina ninsorile. in orele diminetii pe spatii restranse, in sudul si in estul tarii, va fi ceata. Vantul se va intensifica temporar in majoritatea zonelor, local rafalele vor depasi 50 km/h.

In Capitala vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data, cu o maxim de 14...16 grade. Cerul va fi variabil pe timpul zilei, apoi se innoreaza ploua slab. Dimineata sunt conditii de ceata.

Marti temperaturile scad in vest in vest, in nord si in centru cu pana la 5...6 grade, dar maximele vor fi in general peste mediile climatologice, cu precadere in sud si sud-est unde vremea ramane deosebit de calda. Maximele vor fi intre 5 grade in Transilvania si 16 grade in sudul Munteniei, in Lunca Dunarii. Cerul va fi mai mult acoperit de nori in nord si in centru unde local se vor fi precipitatii in general slabe sub forma de ploaie si lapovita. Dimineata si in Dobrogea ploua izolat. Vantul va avea intensificari temporare in toate zonele, cu viteze ce vor depasi local 50 km/h, iar la munte va sufla tare.

In Bucuresti vremea se va mentine deosebit de calda ziua, cand mercurul din termometre urca pana in jur de 16 grade. Cerul va fi variabil iar vantul nu pune probleme.

Miercuri vremea va fi in general frumoasa si calda, cu maxime termice cuprinse intre 6 grade in estul Transilvaniei si 14 grade in sud-vestul aceleiasi regiuni. Cerul va fi variabil, dar dupa amiaza norii incep sa acopere cerul dinspre ud-vest, in toata tara. Mai ales noaptea, vor fi precipitatii slabe, mai ales ploi in Banat, in Oltenia si pe arii restranse in Crisana, in Muntenia si in Transilvania, in timp ce in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile. Vantul va sufla smai tare la munte.

In Capitala vremea va fi in general frumoasa si usor mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, dar se va innora treptat dupa-amiaza si seara. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade.

De joi, vremea va fi inchisa si se va raci in toate regiunile. Pe arii extinse vor cadea precipitatii, sub forma de ploaie in Dobrogea, ploi, dar trecator si lapovita si ninsori in Muntenia, iar in celelalte regiuni acestea vor fi mixte ziua si predominant ninsoare in cursul noptii. La munte va ninge. in special in jumatatea de sud a teritoriului cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla mai tare in regiunile sudice si in zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade. De vineri pana la sfarsitul saptamanii valorile termice vor fi usor sub cele normale pentru aceasta perioada din an si mai ales in prima parte a intervalului, pe arii relativ extinse, vor cadea precipitatii.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii