ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-01-2014, ora 11:01

Vrei sa treci de la brunet la blond? Iata cateva lucruri la care trebuie sa te gandesti inainte

Articol de Madalina Irimia

Crezi ca este momentul pentru o schimbare radicala de look? Daca vrei sa te convingi si tu ca "blondele se distreaza mai tare", trebuie sa fii sigura ca faci cea mai buna alegere. Trecerea de la brunet la blond poate avea un impact mai mare decat crezi asupra ta. Fii sigura ca treci in tabara blondelor pentru motivele potrivite!

1. Gandeste-te bine de ce vrei aceasta schimbare

Esti stresata? Te-a parasit iubitul pentru o blonda? Vrei sa iti schimbi look-ul doar de dragul schimbarii? Esti plictisita? Asigura-te ca faci acest lucru pentru motivele corecte. Daca iei aceasta decizie impulsiv si apoi o sa regreti, s-ar putea sa faci o criza de nervi.

2. Incearca sa iti imaginezi cum vei arata

Parul deschis la culoare le face pe anumite persoane sa para mai palide. Ultimul lucru care ai vrea sa ti se intample dupa ce te vopsesti ar fi sa te intrebe lumea daca esti obosita sau bolnava. Cand te vopsesti, ia in considerare si o noua tunsoare cool sau foloseste un machiaj mai viu.

Ca sa vezi cum vei arata blonda, poti incerca diverse programe pe internet : iti incarci o poza cu tine si programul iti pune automat “peruci” in diverse culori si frizuri.

Integral pe perfecte.ro

Foto: favim.com

     
Tag-uri: blond, brunet, culoare, par
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii