ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
15-09-2013, ora 08:06

Vrei sa-ti dezvolti compania si nu ai bani? Vezi cum te poti finanta ocolind bancile

Articol de Cristian Amariei

Firmele care cauta finantare pentru diferitele proiecte de dezvoltare dispun de mai multe alternative la tot mai inaccesibilul credit bancar.

Agentiile de Dezvoltare Regionala au publicat un catalog care include aproape 20 de programe destinate societatilor comerciale, care sunt sustinute de Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Noutatea anului in materie de fonduri europene a fost reprezentata de lansarea Operatiunii 1.3.3. Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere, prin POS CCE.

Conceptul este unul nou pe piata romaneasca, in momentul de fata activand doar 40 de clustere la nivel national, insa asocierile vor reprezenta unul dintre elementele cheie in atragerea banilor europeni, din cadrul exercitiului financiar 2014-2020.

Afla mai multe despre sursele alternative de finantare pentru IMM, in continuarea articolului Vrei sa-ti dezvolti compania si nu ai bani? Vezi cum te poti finanta ocolind bancile pe Business24.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: bani, companie, dezvoltare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii