A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630740.0184.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vrei sa pari mai slaba? Ce trucuri sa folosesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2014, ora 05:33

Vrei sa pari mai slaba? Ce trucuri sa folosesti

Articol de Madalina Irimia

Daca ai cateva kilograme in plus dar nu te simti in stare sa tii o dieta chiar acum, poti incerca sa ascunzi zonele problema prin cateva trucuri cosmetice si vestimentare.

Probabil ca primul tau impuls din fiecare dimineata este sa te ascunzi in spatele unor haine mari si largi. Ei bine, aici gresesti. Excesul de tesatura nu ascunde zonele cu probleme, ci din contra, te face sa pari si mai plinuta decat esti. Mai bine apeleaza la alte trucuri care iti vor alungi corpul si vor da impresia ca esti mai slabuta decat in realitate.

Poarta bluze cu decolteu tip barca si maneci trei sferturi, care ajuta sa pari mai slaba in partea de sus. Pentru acelasi efect, poti sa-ti pui o bluza usor transparenta peste una mata, in aceeasi culoare.

Arata-ti decolteul frumos!

Si decolteurile adanci, in forma de "V" te ajuta sa pari mai subtire, mai ales daca sunt inguste.

Daca talia ta nu e asa de subtire pe cat ti-ai dori, incearca o pereche de pantaloni sau jeansi cu talie joasa. Daca pantalonul se termina chiar sub buric, corpul tau va parea mai subtire si mai lung.

Cand trebuie sa porti fusta, alege-le pe cele pana la genunchi. Astfel nu ti se vad coapsele puternice, dar nu atragi atentia nici asupra gleznelor groase. In loc sa te concentrezi pe a ascunde zonele cu probleme, mai bine cauta modalitati de a-ti pune in evidenta calitatile. Daca ai brate frumoase, bine sculptate, poarta bluze fara maneci, iar daca ai o figura frumoasa, pune-o in evidenta printr-un machiaj adecvat.

In ce priveste culorile, ar trebui sa stii ca negrul chiar subtiaza. Dar acelasi efect il au si alte culori inchise, de exemplu bleumarin, mov, maro. Culorile deschise si puternice atrag atentia asupra zonelor cu probleme.

Contrastele ingrasa, asa ca cel mai indicat este sa porti nuante ale aceleaiasi culori sau, si mai bine, aceeasi nuanta din cap pana in picioare. Obtii un puternic efect de alungire. Daca ai o silueta de tip para, cu partea de jos mai bine dezvoltata, incearca sa porti fusta, dresuri si pantofi in aceeasi nuanta.

Fereste-te de imprimeurile mari si dungile orizontale. Nu mai trebuie sa spunem ca dungile verticale te fac mai slaba.

Si coafura te poate ajuta sa arati mai slaba

Si coafura te poate ajuta sa pari mai subtire. De cate ori ai ocazia, ridica-ti parul deasupra umerilor, intr-o coada de cal sau un coc. Coafurile bazate pe cozi impletite sunt la moda sezonul acesta si atrag orice privire.

Daca preferi sa-ti porti parul liber, atunci alege-ti o tunsoare potrivita siluetei tale. Bretonul franjurat face ca figura sa para mai putin rotunda. De asemenea, buclele nu foarte stranse si suvitele mai deschise la culoare au un efect de alungire.

In final, nu uita sa fii atenta si la postura. Daca tii spatele drept pari mai inalta cu cativa centimetri, dar si abdomenul pare mai putin proeminent.

Sursa: unica.ro

     
Tag-uri: greutate, haine, coafura
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii