A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719645314.8986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vrei o masina si nu ai suficienti bani? Vezi cele mai bune oferte ale bancilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-03-2013, ora 19:02

Vrei o masina si nu ai suficienti bani? Vezi cele mai bune oferte ale bancilor

Articol de Cristian Amariei

Daca intentionati sa achizitionati un autoturism, iar banii de care dispuneti sunt insuficienti, puteti apela la ofertele de creditare ale bancilor, respectiv credite auto sau de nevoi personale.

Portalul de servicii financiare Efin.ro a analizat ofertele bancilor in functie de costuri, avantaje particulare si disponibilitatea institutiei financiare de a acorda imprumuturi, pentru a identifica cele mai avantajoase cinci credite auto.

Daca avansul minim solicitat si dobanzile difera de la o banca la alta, documentele solicitate pentru acordarea imprumutului sunt, de regula, aceleasi, respectiv actul de identitate, acte doveditoare de venit, factura utilitati, factura proforma de la dealer, cerere credit.

Pe primul loc al clasamentului realizat de Efin se situeaza creditul auto de la CEC Bank. Dobanda imprumutului este variabila, formata din EURIBOR la 3 luni si marja de 6.75 puncte procentuale, avand valoarea de 6.94%. Dobanda anuala efectiva are o valoare de 7.68%, in cazul unui imprumut de 5.000 EUR pe 5 ani. Banca percepe un comision de analiza al dosarului de 60 euro si un comision lunar de administrare credit de 0.04%. Avansul minim solicitat este de 20%, banca finantand, astfel, maxim 80% din valoarea integrala a autoturismului.

Clientii beneficiaza de perioada de gratie de 60 sau 90 de zile, stabilita in functie de perioada de creditare. Banca accepta o gama larga de venituri, in cazul in care acestea sunt certe si au caracter de permanenta.

Locul doi al topului este ocupat de creditul auto Formula BT de la Banca Transilvania.

Citeste mai multe despre Vrei o masina si nu ai suficienti bani? Vezi cele mai avantajoase oferte de finantare ale bancilor pe Efin

Foto:business24.ro

     
Tag-uri: masina, bani, banca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii