A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814663.0524.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Votul in catunele din Romania: „Sa dea la oameni de munca, dupa aia sa ne cheme la vot”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-11-2014, ora 10:11

Votul in catunele din Romania: „Sa dea la oameni de munca, dupa aia sa ne cheme la vot”

Articol de Madalina Irimia
Ziua alegerilor nu a reusit sa ii abata pe localnici de la programul lor. Unii au votat abia dupa ce au ascultat slujba de la biserica, altii au avut mai intai grija de animalele din batatura, de gradina, si daca le-a mai ramas timp si chef.

La Popricani, Iasi, localnicii au stiut clar prioritatile. intai slujba de duminica, apoi votul.

Si in Dambovita, multi nu au iesit din tiparul unei zile obisnuite. Au fost prinsi cu muncile campului. "Ce sa votez? Sa dea la oameni de munca si dupa aia sa ne cheme la vot!", spune un barbat.

Absente au fost si in judetele care au catune izolate si sectii de vot la distanta mare de case. La Miristea locuiesc doar 12 persoane. Nimeni nu a fost la vot. Sectia de votare este la cinci kilometri distanta, iar drumul de pamant este aproape impracticabil.
"Unii m-au intrebat daca vin, cu ce vin, va dati seama, nu pot sa ma duc dupa ei, se interpreteaza", a declarat Gheorghe Chiriac, primarul comunei Mereni.

Judetele Harghita si Covasna si-au confirmat si aceasta data reputatia de zona unde interesul pentru vot este extrem de scazut. Spre exemplu, in Tusnad Bai, doar 360 de persoane au votat pana la ora 13:00.

Prezenta slaba a fost si la Malnas - 130 de votanti pana la ora 15:00. Iar cei care au stampilat un candidat au facut-o mai mult din automatism... "Votam ca trebuie sa votam, dar altfel....".

Sursa: digi24.ro
Foto: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii