A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674791.6424.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vosganian: Informatia ca trei ministri ar fi cercetati pentru coruptie este o "fantezie"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
31-01-2013, ora 17:28

Vosganian: Informatia ca trei ministri ar fi cercetati pentru coruptie este o "fantezie"

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a catalogat drept "fantezie" informatia conform careia in Guvernul Romaniei ar exista trei ministri cercetati pentru coruptie, spunand ca, daca ar fi existat o ancheta a DIICOT in ceea ce-l priveste, ar fi trebuit sa stie si el, si premierul, dar si presa.

Prezent, joi, la Ploiesti, unde a participat la un workshop la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a afirmat ca speculatiile potrivit carora din Guvernul Romaniei ar face parte trei ministri acuzati de coruptie sunt "fantezie" si ca prin astfel de afirmatii Romania este pusa intr-o situatie "stanjenitoare".

"Cred ca datoria noastra este in primul rand sa aparam prestigiul statului roman. Mi se pare neverosimil ca primul ministru sa ne intrebe pe noi in sedinta de Guvern daca se ofera vreunul voluntar sa fie ministru acuzat de coruptie pentru ca dansul nu stie pe nimeni. Eu imi exprim surprinderea ca cineva, inclusiv agentia France Presse, isi poate imagina ca surse de la Bruxelles stiu ceea ce serviciile de informatii din Romania nu stiu", a spus Varujan Vosganian, intrebat cum comenteaza informatiile legate de faptul ca el ar fi unul dintre ministrii acuzati de coruptie.

Integral pe mediafax.ro

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii