A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664376.2926.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Volkswagen refuza sa-i despagubeasca pe europeni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2016, ora 16:10

Volkswagen refuza sa-i despagubeasca pe europeni

Articol de Madalina Irimia
Seful Volkswagen AG, Matthias Mueller, refuza ca producatorul auto sa compenseze clientii europeni din cauza scandalului emisiilor asa cum s-a intamplat in SUA. El considera ca un asfel de acord ar fi neadecvat si imposibil de realizat din punct de vedere financiar, transmite Reuters.

VW a acceptat de curand sa plateasca 15,3 miliarde de dolari catre clientii din SUA, dupa ce a recunoscut ca a falsificat rezulattele testelor antipoluare. Banii vor fi folositi la rascumpararea vehiculelor de la consumatori si pentrufrunizarea de fonduri care sa stimuleze producerea de autoturisme ecologice.

Comisarul european pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM, Elzbieta Bienkowska, considera insa ca producatorul auto trebuie sa ofere si clientilor sai europeni compensatii similare.

Bienkowska considera ca sistemul juridic diferit nu trebuie sa genereze discriminare intre cele doua maluri ale Atlanticului. Cu atat mai mult cu cat tratarea diferita a europenilor ”nu este o modalitate de a recastiga increderea”, a mai adugat aceasta.

”Avem o situatie diferita in Europa”, a spus la randul sau reprezentantul VW intr-un interviu acordat ziarului german Welt am Sonntag. Matthias Mueller considera ca VW nu are probleme finaciare ar face totusi cu greu fata unei repetari a acordului din SUA si pe batranul continent.

”Nu trebuie sa fii matematician pentru a realiza ca o compensatie la un nivel ridicat arbitrar ar distruge Volkswagen”, a tinut sa precizeze acesta, adugand ca a discutat cu Bienkowska, la Bruxelles in legatura cu compensatiile.

”In SUA, limitele privind emisiile poluante sunt mai stricte, ceea ce face mai complicata repararea autovehiculelor. Iar participarea la programul de rascumparare este voluntara, ceea ce nu este cazul in Germania, de exemplu”, a concluzionat seful VW.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
MichaelPouro,  14.09.2017 08:47

found it for you rein a non prescription bupropion clomid

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii