A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681192.4247.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Volkswagen: Rechemarile la service ale vehiculelor afectate de scandalul emisiilor sunt in grafic in Europa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2016, ora 15:10

Volkswagen: Rechemarile la service ale vehiculelor afectate de scandalul emisiilor sunt in grafic in Europa

Articol de Cristian Amariei
Rechemarile la service ale vehiculelor diesel Volkswagen afectate de scandalul emisiilor sunt in grafic in Europa, in ultimele trei saptamani fiind reparate 4.300 din cele aproximativ 2,4 milioane afectate in Germania, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Analistii sustin ca Volkswagen se asteapta ca acest scandal, care va impune printre altele rechemarea la service a aproximativ 8,5 milioane vehicule vandute in Europa, sa ii provoace costuri de peste 30 de miliarde de euro.

Grupul a reparat pe piata interna aproximativ jumatate din vehiculele comerciale Amarok cu motor de doi litri, iar in martie va incepe rechemarea la service a sedanului Passat. Masinile vor indeplini standardele Euro 5, a anuntat joi Volkswagen.

Modul de reparare al vehiculelor din Germania va fi folosit si in celelalte state europene iar in urmatoarele luni vor fi reparate si vehiculele cu motoare de 1,2 si 1,6 litri, a precizat grupul german.

Un numar de 5,2 milioane de vehicule cu motoare de doi litri, trei milioane cu motoare de 1,6 litri si aproximativ 300.000 cu motoare de 1,2 litri trebuie reparate de VW in Europa.

Volkswagen face obiectul unor investigatii in mai multe tari, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.Rechemarea tuturor celor 11 milioane de vehicule va fi printre cele mai mari din istorie, similara cu cea efectuata de Toyota in perioada 2009 — 2010, cand a adus la service peste zece milioane de vehicule din cauza unor probleme la acceleratie.

Portofoliul Volkswagen este format din 12 marci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi si Bugatti, dar si camioanele MAN si Scania.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii