ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-06-2014, ora 11:06

Vointa de fier pentru un american. De la un adolescent obez, de 383 de kg, a ajuns la un corp de invidiat

Articol de Madalina Irimia

Un barbat din Statele Unite care cantarea 383 de kilograme la doar 16 ani a suferit o transformare spactaculoasa pe durata unui deceniu gratie unei vointe de fier, scrie stirileprotv.ro.

Dependent de mancare, Justin Willoughby avea 383 de kilograme, desi era doar un adolescent. "Nu ma gandeam decat la mancare. Ma ajuta sa-mi controlez emotiile si ma ajuta cu anxietatea si atacurile de panica" a marturisit barbatul, potrivit Huffington Post.

Acum, la 27 de ani, americanul povesteste cum teama de moarte l-a facut sa se transforme intr-un cu totul alt barbat."In 2003, eram pe un pat de spital din Pittsburgh, Pennsylvania. Doctorii mi-au spus ca daca nu slabesc, voi muri. Aveam 16 ani si eram coplesit. Am decis sa ma calmez... Am avut o mentalitate de tipul slabesti sau mori."Un rol important in transformarea sa aproape miraculoasa l-a jucat sportul, pe langa o dieta stricta. "La inceput nu faceam decat sa ma ridic si sa ma asez pe scaun."

Pe durata mai multor ani, Justin a ajuns la o greutate de 94 de kilograme. Nu s-a multumit sa fie doar slab, si-a dorit un corp bine definit, asa ca a inceput sa ridice greutati si, cu regim alimentar sanatos, a ajuns sa cantareasca 107 kilograme si sa aiba fizicul unui sex simbol de la Hollywood. "Consum mancare, dar mancarea nu ma consuma pe mine" recunoaste acum barbatul.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii