A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664111.3379.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vladimir Putin sustine ca nu regreta actiunile din Crimeea. „Am facut ceea ce trebuie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2015, ora 11:53

Vladimir Putin sustine ca nu regreta actiunile din Crimeea. „Am facut ceea ce trebuie”

Articol de Madalina Irimia
Soarta populatiei din Crimeea a fost principalul considerent in luarea deciziei de alipire a fostei peninsule ucrainene la Rusia, a afirmat presedintele rus, Vladimir Putin, intr-un documentar al postului de televiziune Rossia 1.

"Cred ca am facut ceea ce trebuie si nu regret nimic", a spus presedintele rus intr-un documentar difuzat cu ocazia aniversarii a 15 ani de cand a preluat puterea.

"Cel mai important lucru pentru noi era sa intelegem ce anume isi doreau oamenii din Crimeea. Daca ei isi doreau sa ramana in Ucraina sau sa fie impreuna cu Rusia?", a explicat Putin, referindu-se la anexarea fostei peninsule ucrainene la Rusia in martie 2014.

"Din moment ce (ei) au vrut sa se intoarca in Rusia pentru a nu fi calcati in picioare de catre puterea neonazista, radicalii de dreapta sau de Banderovti, nu am avut dreptul sa-i abandonam", a subliniat liderul de la Kremlin.

"Le-am spus omologilor mei acest lucru la momentul respectiv. Le-am spus ca oamenii au fost factorul cel mai important pentru noi in luarea deciziei privind soarta Crimeei”, a precizat Putin, relateaza agentia Tass.

Este vorba de "un element de dreptate istorica", a conchis presedintele rus.

Vladimir Putin a devenit presedinte interimar al Rusiei pe 31 decembrie 1999, dupa ce Boris Eltin isi daduse demisia. El a fost ales presedinte in alegerile din 2000 si reales in 2004 si 2012. Intre 2004 si 2008, Vladimir Putin a detinut functia de premier. Actualul mandat al presedintelui rus expira in 2018.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii