ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-06-2016, ora 15:06

Vladimir Putin a trimis un suporter special inainte meciul Angliei impotriva Rusiei la Euro 2016

Articol de Cristian Amariei
Fregata britanica HMS Kent a interceptat, cu cateva zilei inainte de meciul dintre Anglia si Rusia, submarinul rus Stary Oskol, inarmat cu rachete si torpile, trecand prin Stramtoarea Dover, informeaza The Independent.
Cotidianul britanic The Sun glumeste pe aceasta tema spunand ca este o metoda de-a lui Vladimir Putin de a incuraja spiritul patriotic al jucatorilor si suporterilor din Franta inainte de meci si de-ai intimida pe englezi.

Potrivit Daily Mail, submarinul a venit din Marea Nordului, insa Marina Regala Britanica a refuzat sa ofere detalii despre destinatia navei rusesti. Submarinul a fost escortat de catre fregat britanica inapoi la Stramtoarea Dover.
Cu toate acestea, inainte de meci, fanii celor doua echipe de fotbal s-au incaierat pe strazile din MArsilia. In urma altercatiei, 31 de raniti sunt tratati in spitalele din Marsilia, iar un suporter englez este grav ranit, potrivit unui raport al prefecturii, dupa ciocnirile dintre fanii englezi si rusi, in jurul Vechiului Port al orasului francez.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii