A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830152.3349.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vladimir Putin: „Rusia prelungeste cu inca un an contramasurile la adresa UE”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-06-2015, ora 09:41

Vladimir Putin: „Rusia prelungeste cu inca un an contramasurile la adresa UE”

Articol de Cristian Amariei
Rusia prelungeste cu inca un an contramasurile la adresa Uniunii Europene (UE), dupa ce Bruxellesul a prelungit sanctiunile la adresa Federatiei Ruse, a anuntat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, informeaza agentia de presa Interfax, citata de Agerpres.

'Seful guvernului mi-a solicitat intr-o scrisoare sa prelungesc masurile pe care le-am luat ca raspuns la actiunile partenerilor nostri din unele tari. Astazi, in conformitate cu aceasta scrisoare, am semnat un decret de prelungire a actiunii anumitor masuri economice speciale, in scopul asigurarii securitatii Federatiei Ruse, si rog guvernul sa redacteze si sa publice decizia', a spus Putin, in timpul sedintei cu membrii guvernului rus.

'Dupa cum i-am propus premierului (Dmitri Medvedev), prelungim masurile noastre cu un an de zile, incepand de astazi. Cred ca acest lucru va constitui un bun factor de orientare pentru producatorii rusi din domeniul agricol', a adaugat Putin.

Ministrii de externe din statele membre ale Uniunii Europene au decis luni prelungirea, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016, a sanctiunilor economice impotriva Rusiei pentru rolul sau in conflictul din Ucraina. Aceste sanctiuni, care vizeaza sectoare intregi ale economiei ruse, intre care cel bancar, al apararii si al petrolului, urmau sa expire la sfarsitul lunii iulie.
     
Tag-uri: vladimir putin, rusia, ue
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii