A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829918.889.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vlad Voiculescu: „Au ramas bani necheltuiti pentru victimele de la Colectiv, dar perioada in care pot fi folositi a fost prelungita”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-11-2016, ora 09:20

Vlad Voiculescu: „Au ramas bani necheltuiti pentru victimele de la Colectiv, dar perioada in care pot fi folositi a fost prelungita”

Articol de Cristian Amariei
Aproximativ 80 de milioane de lei au ramas necheltuiti pentru victimele de la clubul Colectiv, dar perioada in care acestia pot fi folositi a fost prelungita cu doi ani, a declarat marti ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

"O economie la bugetul sanatatii sau la alt buget nu este un lucru dramatic, daca putem sa le facem acolo unde se pot face, sunt trei capitole. Avem 80 milioane lei care au ramas necheltuiti pentru victimele de la Colectiv, motivul pentru care au ramas necheltuiti este modul in care au fost stabilite regulile prin care pacientii de la Colectiv puteau folosi acesti bani. Primul lucru pe care l-am facut la Ministerul Sanatatii a fost sa corectam aceste reguli si sa prelungim perioada in care banii pot fi folositi cu inca doi ani", a spus ministrul Vlad Voiculescu.

El a precizat ca economia in sanatate vine in mare parte de la estimari gresite privind cheluielile de personal si investitii care nu au fost finalizate.

"Cea mai mare parte din suma vine din partea de personal, pe baza unei estimari gresite a cheltuielilor cu personalul din institutiile subordonate Ministerului Sanatatii. Nu vorbim de spitale, de bani pe care am fi putut sa-i dam in plus la salarii, pentru ca asta este reglementata prin lege. Nu vorbim de bani ramasi de la medicamente. De la capitolul investitii s-au returnat la buget 36-37 milioane de lei. De acolo, 33 de milioane de lei vin de la achizitia de ambulante, care nu a fost finalizata. Au fost incepute in mai anul acesta si vor fi finalizare in primul trimestru al anului viitor, nu pot fi grabite", a explicat Voiculescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii