A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756145.6453.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vitamine, minerale si elemente esentiale pentru sistemul imunitar. Beneficiile usturoiului verde
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2014, ora 11:36

Vitamine, minerale si elemente esentiale pentru sistemul imunitar. Beneficiile usturoiului verde

Articol de Madalina Irimia

Usturoi verde sau uscat - iata un aliment cu care suntem obisnuiti de mii de ani. Insa nu-l folositi doar in terapii scurte de detoxifiere. Mizati permanent pe acesta in salate sau in mancaruri cu carne, scrie stirileprotv.ro.

Vitamine, minerale si elemente esentiale pentru sistemul imunitar. Iata ce contine un aliment cu care ne-am obisnuit de mii de ani. Este vorba despre usturoi, care poate fi consumat in nenumarate preparate.

Detoxifierea este un fenomen permanent la nivelul ficatului. In faza 1 de detoxifiere, celulele ficatului distrug toxinele. Dar din proces rezulta compusi intermediari, mai periculosi decat toxina initiala.

Substantele active din usturoi sunt utilizabile doar daca planta a fost zdobita in prelabil. In felul acesta beneficiati de enzime si de arsenic, un calmant al afectiunilor gastrice.

Urmeaza faza a doua de detoxifiere prin care organismul trebuie sa anihileze produsii intermediari pe care i-a format. De mare ajutor in aceasta faza sunt alimentele care contin sulf.

Foto: gradinabunicilor.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii