A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817303.1117.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vitamina care reduce riscurile aparitiei bolilor cardiovasculare. Iata ce trebuie sa mananci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2015, ora 16:11

Vitamina care reduce riscurile aparitiei bolilor cardiovasculare. Iata ce trebuie sa mananci

Articol de Madalina Irimia
Concentratiile ridicate de vitamina C din sange, datorate consumului de frunte si de legume, sunt asociate unui risc mai redus al aparitiei bolilor cardiovasculare si mortii prematura, arata noi studii realizate la Universitatea din Copenhaga si la Spitalelor Hervlev si Gentofte.

In cadrul studiului cercetatorii au accesat date legate de 100.000 de danezi si de obiceiurile lor de consum ale fructelor si legumelor, alaturi de analize ale ADN-ului lor, potrivit doctorulzilei.ro.

“Vedem ca cei care consuma cele mai mult fructe si legume au un risc cu 15% mai scazut de dezvoltare a afectiunilor cardiovasculare si cu 20% mai redus de moarte prematura in comparatie cu cei care consuma rar fructe si legume. in acelasi timp, obsevam ca reducerea acestui risc este corelata cu concentratii ridicate de vitamina C in sange provenite de la fructe si legume”, a declarat medicul Camilla Kobylecki.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii