A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756225.0716.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Visele prezic viitorul relatiei tale, concluzioneaza oamenii de stiinta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2014, ora 13:05

Visele prezic viitorul relatiei tale, concluzioneaza oamenii de stiinta

Articol de Madalina Irimia

Visele ar putea prezice viitorul relatiilor tale, sugereaza un nou studiu. De exemplu, daca visezi ca partenerul iti este infidel, astfel de vise ar putea prevesti eventuale probleme in relatia de cuplu.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 61 de participanti cu varste cuprinse intre 17 si 42 de ani care erau implicati in relatii de cuplu de cel putin 6 luni. Pe o perioada de doua saptamani, subiectilor li s-a cerut sa tina un jurnal in care sa noteze atat visele, cat si starea relatiei.

In urma studiului s-a constatat ca visele care implicau gelozii, certuri si alte comportamente negative legate de relatia de cuplu, chiar declansau conflicte intre parteneri in zilele ce urmau. Mai mult, visele legate de infidelitate reduceau intimitatea.

Aceste asocieri erau unidirectionale si au continuat sa fie semnificative chiar si atunci cand au fost luati in considerare si alti factori precum stilul de atasament, sanatatea relatiei si activitatea din ziua anterioara” au notat autorii studiului.

Integral pe descopera.ro

Foto: arabia.msn.com

     
Tag-uri: cuplu, vise, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii