A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831501.6391.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Virusul HIV poate fi combatut datorita unui anticorp care se afla in organismul uman
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2016, ora 09:23

Virusul HIV poate fi combatut datorita unui anticorp care se afla in organismul uman

Articol de Cristian Amariei
Se pare ca, in curand, omenirea va cunoaste tratamentul impotriva virusului HIV.

Cercetatorii de la Institutul National al Sanatatii din SUA au identificat un anticorp in organismul unui pacient cu virusul HIV, anticorp care neutralizeaza 98% din virus, incluzand 20 de radacini rezistente in fata altor anticorpi.

Acest anticorp a fost numit N6, iar abilitatea sa de a distruge radacinile acestui virus este una pe care medicii nu au mai intalnit-o pana acum. HIV-ul este un virus atat de periculos pentru ca isi modifica rapid suprafata de proteine, iar sistemul imunitar nu il poate recunoaste. Insa, in urma descoperirii acestui anticorp, este posibil sa fie creat un vaccin impotriva acestui virus.

N6 opreste atacarea celulelor sistemului imunitar de catre radacinile virusului si este capabil sa tolereze schimbarile aparute in evolutia acestui virus. Mult mai clar, acest anticorp stopeaza instalarea , atacarea si, in ultima instanta, distrugerea celulelor sistemului imunitar.

Testarea acestui anticorp urmeaza sa fie realizata pe oameni aflati in a doua faza a acestei boli, pana acum fiind testat doar pe maimute.

Sursa: descopera.ro
     
Tag-uri: hiv, tratament, anticorpi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii