A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662034.3073.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viorel Stefan, inlocuitorul lui Darius Valcov la Ministerul de Finante, dupa un acord Ponta - Iohannis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-03-2015, ora 12:25

Viorel Stefan, inlocuitorul lui Darius Valcov la Ministerul de Finante, dupa un acord Ponta - Iohannis

Articol de Madalina Irimia
Viorel Stefan ii va lua locul lui Darius Valcov la conducerea Ministerului de Finante, in urma unui acord intre premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis, informeaza Romania TV.

Viorel Stefan este deputat in Parlamentul Romaniei si ocupa in prezent functia de presedinte al Comisiei de Buget-Finante din Camera Deputatilor.

Numele lui Viorel Stefan a mai fost vehiculat si in trecut la sefia Finantelor.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca inca nu a avut discutii despre posibilul inlocuitor al ministrului Finantelor, Darius Valcov, care si-a dat demisia dupa ce DNA a inceput urmarirea penala in cazul sau pentru pentru trafic de influenta. Ponta a precizat ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis solicitarea de demisie a lui Valcov imediat dupa aprobarea, in sedinta de Guvern, a Codului fiscal si de procedura fiscala, ceea ce inseamna maxim miercurea viitoare.

Darius Valcov a demisionat duminica din functia de ministru al Finantelor, la putin timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse primului-ministru Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta in perioada in care era primar al orasului Slatina.

Pana la numirea in functie a unui nou ministru, interimatul la conducerea Ministerului Finantelor Publice a fost asumat de premierul Victor Ponta.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii