A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661681.5666.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vinul rosu te ajuta sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-03-2016, ora 16:10

Vinul rosu te ajuta sa slabesti

Articol de Madalina Irimia
Un studiu realizat in trecut arata ca un anumit antioxidant continut in vinul rosu (care se gaseste si in sucul de struguri) ajuta la preintampinarea aparitiei obezitatii la soareci. Iata ca acum, cercetatorii au anuntat ca acest antioxidant, numit acid elagic, functioneaza la fel de bine si la oameni. Se pare ca acest extract din sucul de struguri ajuta celulele sa arda grasimea mult mai rapid, in timp ce incetineste cresterea celulelor adipoase si dezvoltarea altora noi.

Cu toate acestea, autorii studiului avertizeaza ca nici consumul de vin rosu in exces nuiti va subtia talia cat ai zice “Noroc!” La urma urmei, excesul de alcool si zahar (continut din plin in fructe, sucuri si alte bauturi) nu te va ajuta deloc sa slabesti, ba mai mult, sunt dusmanii curelor de slabire.

Desigur, te poti bucura de numerosele beneficii ale unui pahar cu vin rosu, daca il consumi ocazional. Vinul rosu ajuta la reducerea stresului si a anxietatii, are proprietati anticancerigene si este de ajutor in lupta impotriva imbatranirii.

Sursa: glamour.ro
     
Tag-uri: studiu, vin rosu, slabit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii