A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618788.3362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vin Diesel, actorul momentului in box office-ul mondial: cum arata in liceu, pe vremea cand avea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
11-06-2013, ora 10:04

Vin Diesel, actorul momentului in box office-ul mondial: cum arata in liceu, pe vremea cand avea

Articol de Madalina Irimia

Vin Diesel, eroul francizei Furios si Iute, este unul dintre cei mai iubiti actori ai momentului, putini insa stiu cum arata vedeta in liceu.

Ultimul film al seriei Furios si Iute, lansat in luna mai a strans aproape 600 de milioane de dolari incasari in box office-ul mondial si a confirmat statutul lui Vin Diesel (pe numele lui real - Mark Sinclair Vincent) de actor cu o popularitate imensa.

Fizicul sau impresionant nu a fost dintotdeauna un atu al vedetei care implineste in luna iulie 46 de ani. Pe cand era in liceu, fara muschii bine definiti si fara chelia caracteristica, Vin Diesel era departe de imaginea actuala.

O fotografie din perioada liceului publicata de Huffington Post a facut valva printre fanii actorului. In anii '80 Vin Diesel visa mai mult o cariera ca rapper si isi etala miscarile de break-dancing prin cluburile din New York.

Primul sau mare rol a fost in drama Strays din 1997, iar de atunci si-a facut un nume in filmele de actiune hollywoodiene.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: zonters.com

     
Tag-uri: Vin Diesel, actor, liceu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii