A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673264.8891.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa „Fast 8”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-06-2016, ora 10:23

Vin Diesel a postat pe Instagram o fotografie cu echipa „Fast 8”

Articol de Cristian Amariei
Filmarile la ''Fast 8'' sunt in toi, iar protagonistii filmului au gasit ragaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei "Fast and Furious". Actorul si producatorul seriei Vin Diesel a postat pe contul sau de Instagram fotografia cu noii si vechii membri ai echipei care arata ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com.

Fotografia ii include pe Vin Diesel si Michelle Rodriguez, Jason Statham, precum si pe Tyrese Gibson, Ludacris si pe Dwayne Johnson. Noua lidera a grupului de fete, Charlize Theron, se afla in centrul fotografiei, in care-i mai regasim si pe noii sositi Kristofer Hivju, din serialul ''Game of Thrones'' si Scott Eastwood din pelicula ''The Longest Ride''. In fotografie, toti acestia stau sprijiniti de o masina de culoare neagra.

Vin Diesel a scris un mesaj minimalist alaturi de fotografie pe Instagram, postand simplu ''#F8''.

La acest moment se cunoaste foarte putin din scenariul acestui nou film al francizei, insa din ce a fost dezvaluit anterior personajul lui Charlize Theron va starni probleme alaturi de personajul interpretat de Hivju, care este complicele sau.

''Fast and Furious 8'' este regizat de F. Gary Gray, care a cunoscut recent succesul cu pelicula ''Straight Outta Compton'' si care a mai regizat remake-ul din 2003 al peliculei ''The Italian Job''. Chris Morgan este scenaristul si producatorul executiv al filmului, in timp ce Vin Diesel, Michael Fottrell si Neal H. Moritz sunt producatori. ''Fast and Furious 8'' are stabilita premiera in SUA la 14 aprilie 2017.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii