A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719646872.7613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Viitorul se vede pe ecran: cum va arata comuniunea om-tehnologie in urmatorii ani (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2013, ora 11:32

Viitorul se vede pe ecran: cum va arata comuniunea om-tehnologie in urmatorii ani (VIDEO)

Articol de Cristian Amariei

Gigantul producator de software a creat video-ul, pe care puteti sa il vedeti mai jos, pentru a-si prezenta noua tehnologie, „Envisioning lab”.

Conceptele prezentate in spot includ bucatarii inteligente, care pot recunoaste alimentele si blaturi de bucatarie care iti explica ce poti gati cu ce ai in frigider, ecrane de marimea unui perete si birouri care „prind viata” la atingere.

Corporatia a motivat crearea laboratorului ca urmarea a naturii schimbatoare a tehnologiei. „La inceputurile companiei, misiunea noastra a fost de a face ca fiecare birou, din fiecare casa sa aiba pe el un PC. Pentru acele timpuri, telul nostru era ambitios. Acum cand se produc schimbari dramatice in domeniul tehnologiei, descrierea unui posibil viitor nu mai este de ajuns. Uneori este nevoie sa il arati si sa ii lasi pe oameni sa il experimenteze”, a declarat Steve Clayton.

Obiectivul Envisioning Centre este acela de a modul in care noile tehnologii pot fi utilizate pentru a usura viata si a o face mai placuta, uneori prin lucruri simple, alte ori prin lucruri revolutionare”, a mai explicat Clayton.

Imi place sa ma gandesc la acest proiect ca la un fel de automobil "concept" care sa ne permita sa obtinem feedback de la oameni”, a incheiat Clayton.

Sursa: descopera.ro

     
Tag-uri: viitor, ecran, tehnologie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii