A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662123.1898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu. Cea mai mediatizata casnicie din showbizul romanesc, la final? Prima declaratie a prezentatorului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
07-01-2014, ora 18:20

Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu. Cea mai mediatizata casnicie din showbizul romanesc, la final? Prima declaratie a prezentatorului

Articol de Madalina Irimia

La numai trei luni de la nunta care a tinut prima pagina a tabloidelor, Victor Slav ar fi anuntat ca divorteaza de Bianca Dragusanu.

Pe 6 septembrie s-au casatorit, pe 6 ianuarie Victor Slav a luat, se pare, decizia de a divorta de Bianca Dragusanu.

Cu toate ca relatia lor nu mergea tocmai bine, prezentatorul rubricii meteo a facut tot posibilul pentru a-si salva casnicia. Cei doi au continuat sa infirme zvonurile unei separari publicand adeseori imagini impreuna pe retelele de socializare.

Prezentatorul a scris pe Facebook in urma cu putin timp:

"Trebuie sa intelegem ca furia nu ajuta niciodata la rezolvarea unei probleme. Distruge linistea interioara si ne impiedica sa gandim limpede. Furia si atasamentul sunt emotii care ne care distorsioneaza parerea despre realitate".

Cancan.ro scrie ca Victor a decis sa apuna punct mariajului cu Bianca Dragusanu dupa ce roscata ar fi petrecut un weekend la Paris alaturi de fostul sau iubit, fotbalistul Adrian Cristea. La sfarsitul saptamanii trecute, roscata si-a facut bagajele si, fara sa ofere o explicatie, a plecat la Paris. Acolo, Bianca s-a intalnit si cu Adrian Cristea si se pare ca aceasta intalnire nu a fost nici pe departe una intamplatoare, cei doi petrecand acolo ca doi adevarati porumbei, ca si cand nu s-ar fi despartit niciodata.

Victor Slav a aflat de escapada Biancai si ar fi luat o decizie definitiva: sa divorteze de cea care i-a fost sotie timp de trei luni.

Sursa: protv.ro

Foto: presaonline.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii