A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673209.8409.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta, nostalgic fata de fostii sai ministri: „Nu era posibil fara el. Azi e ziua lui..”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-11-2015, ora 10:37

Victor Ponta, nostalgic fata de fostii sai ministri: „Nu era posibil fara el. Azi e ziua lui..”

Articol de Cristian Amariei
Fostul premier a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in care aduce in discutie meritele pe care le are fostul premier de Finante, Florin Georgescu, in masurile economice care ar fi permis ca salariile bugetarilor sa fie majorate cu 10%. Mai mult, acesta a subliniat ca ii ureaza si la multi ani, fiind ziua lui de nastere.

"Update - toate aceste realizari bugetare nu erau posibile fara sfaturile si munca din 2012 a lui Florin Georgescu. Azi fiind ziua sa de nastere pot sa ii urez "La multi ani" si sa ii mentionez inca o data meritele!", a scris Victor Ponta pe facebook.

Anterior, a subliniat importanta masurii propuse de PSD prin care salariile bugetarilor au fost majorate, neezitand sa spuna ca probabil daca ar fi ramas el premier, Iohannis nu ar fi promulgat legea:

"Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi ca Romania are crestere economica 4 ani la rand (cea mai mare din UE in ultimul trimestru) si ca acest lucru nu se reflecta si in "buzunarul" omului obisnuit. Relaxare fiscala si crestere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic si social al USL.

P.S. Foarte probabil daca eram tot eu Prim-Ministru dl. Iohannis ar fi respins legea spunand ca "nu e sustenabila si are scop electoral". Asa a acceptat ca e foarte buna, sustenabila si nici nu are efect electoral! Deci tot raul spre bine!", a scris Ponta.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii