A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831417.2575.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta, la DNA: „Am depus un document important. Procurorul nu a avut timp sa ma primeasca”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2015, ora 11:36

Victor Ponta, la DNA: „Am depus un document important. Procurorul nu a avut timp sa ma primeasca”

Articol de Cristian Amariei
Premierul Victor Ponta s-a prezentat, marti dimineata, la DNA. seful Guvernului a stat 10 minute in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca a venit sa depuna un document la dosar.

Premierul Victor Ponta este cercetat, in dosarul "Turceni - Rovinari", pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

La sosire, Ponta a precizat ca a venit la DNA pentru a depune un document foarte important la dosar. "Am vrut sa depun la dosar un document foarte important", a spus Ponta.

La plecare, premierul a spus ca nu a fost primit de procurorul de caz, doar a depus documentul.

"Am vrut eu sa depun pentru ca este important pentru cauza decizia Curtii Europene de Justitie, data pe 3 septembrie, care lamureste foarte clar ce se intampla cu contractele de consultanta juridica. (...) Eu zic ca am facut activitate, procurorul zice ca nu am facut, Curtea Europeana de Justitie zice sa ne vedem amandoi de treaba pentru ca, atata timp cat s-au platit taxele, e in regula. Din punctul de vedere al Curtii de Justitie a UE, care este obligatorie, nu avem un caz aici. Procurorul de caz nu a avut timp sa ma primeasca acum. Probabil ca va studia documentul si, dupa ce il studiaza, ma cheama", a precizat Ponta.

Intrebat daca a primit vreun raspuns privind disjungerea cauzei, asa cum a solicitat la ultima audiere, Ponta a spus ca nu a primit inca un raspuns.

Ulterior, Ponta a declarat ca, in cazul in care decizia Curtii Europene de Justitie nu il va convinge pe procuror, atunci va folosi documentul in instanta.

"Eu am cerut de vineri sa depun documentul si sa-l si explic. Probabil ca va studia documentul si dupa aceea vom discuta", a conchis Ponta.

Premierul s-a prezentat ultima data la DNA la data de 3 septembrie. Ponta a declarat atunci ca i-a cerut procurorului disjungerea cauzei sale din dosarul mare, pentru a se judeca mai repede.

Victor Ponta este cercetat pentru infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni-Rovinari.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii