A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831042.2395.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Cum va conduce Guvernul, desi este inca in spital
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
20-06-2015, ora 09:55

Victor Ponta isi reia atributiile de premier. Cum va conduce Guvernul, desi este inca in spital

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta a decis sa isi reia atributiile de premier, dupa ce in ultimele zile prerogativele sale i-au revenit, in parte, vicepremierului Gabriel Oprea. seful Executivului se afla de la inceputul saptamanii in Turcia, unde s-a operat la un genunchi din cauza unor probleme la menisc si la ligamente.

Victor Ponta va afla abia duminica cand va fi externat dupa operatia la genunchi, dar a decis sa-si reia atributiile si sa conduca guvernul de la distanta, de pe patul de spital, informeaza Romania TV.

Vineri, medicii turcii au decis ca starea de sanatate a premierului Victor Ponta nu ii permite externarea. seful Guvernului va fi din nou evaluat duminica si ar putea reveni in tara cel mai devreme luni. Totusi, vineri lui Ponta i-a expirat concediul medical si perioada pentru care care si-a cedat atributiile de premier lui Gabriel Oprea.

Premierul a fost operat la genunchi, luni, intr-o clinica din Turcia, in urma unei accidentari suferite la baschet. Victor Ponta a calificat marti interventia chirurgicala la genunchi la care a fost supus intr-o clinica din Turcia ca fiind "mult mai complicata decat se anticipa" si si-a exprimat increderea ca "pana in decembrie" va putea din nou sa faca sport. Ponta a dat asigurari ca se va intoarce "mai sanatos si mai puternic".

Atributiunile de premier sunt exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea pe perioada in care Victor Ponta se afla in concediu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii