ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-09-2015, ora 08:35

Victor Ponta il va vota pe Liviu Dragnea la sefia PSD: „M-a convins”

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta a anuntat, luni, ca il va vota pe Liviu Dragnea la sefia PSD si si-a exprimat convingerea ca acesta va fi ales in fruntea partidului.

Victor Ponta a precizat ca el ii va acorda votul sau, la alegerile pentru sefia PSD, lui Liviu Dragnea.

"Da, il votez. Liviu Dragnea m-a convins. E foarte bine ca Liviu candideaza si cu siguranta va fi ales. Va avea tot sprijinul meu asa cum am avut eu tot sprijinul lui", a declarat Ponta.

Premierul a aratat ca sistemul prin care va fi ales noul sef al PSD - de catre toti membrii partidului - este unul "foate bun", fiind practicat si de alte partide social-democrate din Europa.

Intrebat cum apreciaza pozitia lui Ion Iliescu care a spus ca este un sistem comunist, Ponta a raspuns: "Fiecare are parerea lui. Nu era mare diferenta intre alegerea de catre toti membri sau in Congres".

"Noua conducere, cu Liviu in frunte, va avea aboslut tot sprijinul meu si ca simplu membru de partid, si ca simplu premier", a conchis Ponta.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a anuntat candidatura la sefia partidului, duminica, in cadrul Conferintei judetene a Organizatiei social-democrate Teleorman.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii