ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
27-02-2014, ora 15:17

Victor Ponta, catre procurorii DNA: Nu mai vreau scurgeri in presa

Articol de Madalina Irimia

Sistemul de justitie trebuie sa se bucure cu adevarat de increderea covarsitoare a populatiei, fara "scurgeri" in presa si in care arestarile preventive sunt exceptii, a afirmat premierul Victor Ponta, la bilantul DNA.

Victor Ponta a aratat ca este atent la perceptia publica si a analizat atent daca este bine sa participe la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), caz in care poate fi acuzat ca ar urmari sa "preia" controlul politic asupra institutiei, sau sa absenteze, ceea ce ar fi fost interpretat ca un semn de ostilitate, dar ca nu a putut, totusi, rata ocazia de a avea breaking news-ul "Ponta la DNA".

El a aratat ca DNA, indiferent de bataliile politice, nu trebuie sa fie acuzata de partizanat politic.

"Oamenii politici, prin natura functiei lor, au o relatie directa cu mass-media, sunt sensibili la mass-media, la agenda media. Mi-as dori foarte mult ca dumneavoastra sa nu fiti afectati de acest, pana la urma, microb. Cred ca, pentru dumneavoastra, ce se spune la televizor este mai putin important, singurul lucru important este sa aveti probe si sa depistati", a adaugat Ponta.

Victor Ponta a tinut sa ii felicite pentru cazuri concrete in actiuni de depistare a fraudelor la rambursarea TVA si retrocedarea imobilelor si a precizat ca Guvernul se bazeaza pe sprijinul DNA in cazurile false de insolventa a firmelor, pentru neplata taxelor, si a altor fraude, precum cele comise la Hidroelectrica si in procedurile de absorbtie a fondurilor europene.

Sursa: mediafax.ro

Foto: ziarulunirea.ro

     
Tag-uri: Victor Ponta, presa, DNA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii