A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833714.394.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta, atac dur la Iohannis, pe Facebook: „Sa fie etichetat "diletant" nu e suficient”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
18-03-2016, ora 08:37

Victor Ponta, atac dur la Iohannis, pe Facebook: „Sa fie etichetat "diletant" nu e suficient”

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta l-a numit "diletant" pe Facebook pe presedintele Klaus Iohannis, facand trimitere la un articol critic la adresa sefului statului aparut in publicatia germana Der Spiegel. Atacul fostului premier vine dupa ce, la plecarea la Bruxelles, Iohannis si-a manifestat multumirea fata de iesirea Romaniei de sub dezechilibru macroeconomic, obtinta in 2015, in mandatul lui Ponta in fruntea Guvernului, functie din care a demisionat ca urmare a tragediei din Club Colectiv.

„Da, toata lumea (prieteni, adversari, analisti, oameni simpli) a fost de acord ca anul 2015 a fost cel mai bun an pentru economia Romaniei dupa Criza din 2008 - taxe mai mici, salarii si pensii mai mari, exporturi si investitii in crestere, cca. 5 miliarde Euro fonduri europene nerambursabile pentru agricultura si coeziune, imprumuturi ieftine fara acord cu FMI, etc.!

Cum se poate atunci eticheta un Presedinte al unei tari care isi foloseste toate "parghiile" de putere pentru a schimba Guvernul care a gestionat aceste rezultate economice exceptionale?! Cred ca "diletant" nu este suficient! Voi cum l-ati cataloga?”, a scris Ponta pe Facebook.

Presedintele de origine germana al Romaniei, Klaus Iohannis, si-a preluat functia cu mari promisiuni de reforme, dar mandatul lui este "un dezastru", a scris "Der Spiegel", intr-un articol critic la adresa presedintelui, intitulat "seful statului roman, Iohannis: Diletantul".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii