A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834427.5145.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta: „Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-05-2015, ora 10:23

Victor Ponta: „Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori”

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta a declarat la Romania TV ca USL-ul a fost o idee extraordinara ai carei parinti au fost Crin Antonescu, Eduard Hellvig, Radu Stroe si Liviu Dragnea, dar de care au beneficiat tot felul de impostori, unul dintre ei fiind prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu.

"Au fost votati scriind pe ei USL - pe toti, fara nicio exceptie, vorbesc de cei de la PNL - o idee extraordinara ai carei parinti sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig si de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, intamplator, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care ii si stim cu totii", a spus Ponta.

Victor Ponta a raspuns astfel in legatura cu stenogramele prezentate recent public, in care prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu exprima critici la adresa partenerilor din fostul PDL.

Presa a difuzat o inregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea intr-o sedinta a vechiului PNL, la Bistrita, despre faptul ca membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia ca o sa aiba prim-ministru, prin Catalin Predoiu, dar ca nu il vor avea. Totodata, Atanasiu ar mai fi spus ca cei din garda PDL ''o sa dispara rand pe rand'', pentru ca nu ar mai fi nevoie de ei.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii