A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829851.3044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Victor Ponta: Regiunile pot fi mult mai eficiente decat Guvernul in absorbtia fondurilor europene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
02-04-2013, ora 14:15

Victor Ponta: Regiunile pot fi mult mai eficiente decat Guvernul in absorbtia fondurilor europene

Articol de Cristian Amariei

Regiunile pot sa fie mult mai eficiente decat Guvernul de la Bucuresti in absorbtia fondurilor europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, argumentand ca, pana la etapa actuala, autoritatile locale au reusit sa atraga mai multi bani europeni.

"Organizarea in regiuni va asigura o mai mare putere financiara, pentru ca in acest moment marea problema a judetelor, a oraselor, a comunelor este o slabiciune financiara. De fiecare data trebuie sa vina Guvernul sa asigure cofinantari, sa asigure avansuri din plati, sa dea imprumuturi din trezorerie, sa garanteze, pentru ca in acest moment si in acesti ani - si vorbesc cu cei dintre dumneavoastra care stiti foarte bine cu ce va confruntati zi de zi - ideea de credit bancar este una inrobitoare, dificila, care sporeste costurile dumneavoastra, care, practic, stopeaza de foarte multe ori derularea procedurilor pentru absorbtia fondurilor europene. Eu cred ca regiunile cu structurile imbunatatite in jurul actualelor agentii de dezvoltare regionala pot sa fie mult mai eficiente decat un guvern central in absorbtia fondurilor europene", a afirmat Victor Ponta la o dezbatere despre regionalizare, organizata la Academia Romana.

El a precizat ca realizarea procesului de regionalizare nu ne este ceruta de Comisia Europeana, dar ca ideea este salutata de autoritatile de la Bruxelles.

Integral pe agerpres.ro

foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii