ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-04-2013, ora 14:28

Victor Ponta: Pentru mine, cine e corupt trebuie sa ajunga la inchisoare

Articol de Cristian Amariei

Toti cei care se fac vinovati de fapte de coruptie, indiferent de partidul din care fac parte, trebuie sa ajunga la inchisoare, a afirmat premierul Victor Ponta sambata seara, la Antena 3.

"Pentru mine, cine e corupt, nu doar de la PDL, ci si de la PSD si de la PNL si de la PC, trebuie sa ajunga in inchisoare. Deci nu facem: coruptii lor sunt rai si coruptii nostri sunt buni. (...) La DNA or sa se faca dosare pedelistilor corupti, dar si pesedistilor si penelistilor corupti, pentru ca nu exista coruptii lor si coruptii nostri. Exista oameni corupti care trebuie sa plateasca si exista oameni cinstiti care nu mai trebuie sa fie persecutati, cum au fost persecutati cei care au votat la referendum de catre domnul Morar si DNA", a declarat Ponta.

Premierul a explicat ca a propus-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al DNA tocmai pentru a elimina orice suspiciune legata de dosarele unor politicieni din USL.

"Prin propunerile pe care le-am facut, inclusiv propunerea cu doamna Kovesi, am raspuns unor asteptari, care pentru mine sunt importante, ale partenerilor nostri europeni. Asteptari care pe de o parte spuneau sa avem cat mai repede o procedura incheiata, sa avem procurori sefi la Parchete, pe de alta parte spuneau ca la DNA e foarte important ce persoana propunem, pentru ca de un an de zile se tot spune de catre tot felul de oameni, adversari politici, ca scopul USL este sa puna mana pe DNA, sa opreasca dosarele lui Voiculescu, lui Fenechiu, lui Dragnea, nu mai stiu cui, si sa opreasca lupta anticoruptie", a afirmat Victor Ponta.

Sursa: AGERPRES

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii