ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-10-2015, ora 10:42

Viciile ascunse ale vedetelor de la Hollywood. Cine sunt starurile care au fost la un pas sa isi distruga viata

Articol de Cristian Amariei
Drew Barrymore a intrat in industria filmului inca de mica, devenind celebra datorita rolului din ET. De atunci a mai bifat o multime de alte filme cunoscute - Scream, The Wedding Singer, 50 First Dates sau Charlie's Angels. Putini cunosc insa problemele cu care s-a confruntat actrita de-a lungul timpului. A consumat prima oara alcool la numai 9 ani, a inceput sa fumeze marijuana la 10, trecand pe cocaina la scurt timp dupa. Pana la 13 ani, fusese deja internata de doua ori intr-o clinica de dezintoxicare.
Daniel Radcliffe, actorul care i-a dat viata lui Harry Potter a avut grave probleme cu alcoolul, insa in prezent pare sa se tina departe de acest viciu, dupa ce a apelat la serviciile unei clinici de dezalcoolizare.
Nicole Richie, vedeta de reality show, fashionista si fiica lui Lionel Richie, a inceput sa fumeze marijuana pe cand avea numai 13 ani. Un an mai tarziu a trecut pe cocaina. Pana la varsta de 19 ani era deja dependenta de heroina. Dupa cateva arestari, una pentru posesie de heroina, Nicole a reusit sa scape de acest viciu care ii distrugea viata.
Zac Efron, actorul care a devenit celebru datorita rolului din High School Musical a avut mari probleme cu dependenta de alcool si droguri. Pana acum a fost internat de doua ori in clinici de specialitate.
Mai multe aici
     
Tag-uri: vedete, alcool, dependenta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii