A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727641015.8932.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi povestea barbatului casatorit cu doua gemene. Si cu verisoara lor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-05-2012, ora 12:05

Vezi povestea barbatului casatorit cu doua gemene. Si cu verisoara lor

Articol de Madalina Irimia

Surorile gemene Vicki si Valerie Darger sunt casatorite cu acelasi barbat, Joe Darger. In familie mai exista cineva. Verisoarea celor doua, Alina, care este la randul ei casatorita cu Joe, scrie Daily Mail.

Toti membrii familiei Darger sunt fundamentalisti mormoni si traiesc in Salt Lake City, Utah, intr-o casa uriasa, impreuna cu cei 24 de copii.

Vicki s-a casatorit cu Joe, care conduce o firma de constructii, in urma cu 22 de ani. Valerie s-a alaturat familiei in anul 2000.

Potrivit Bisericii Mormone, toate cele trei femei sunt in mod egal sotiile lui Joe. Cele trei au fiecare cate un dormitor, iar Joe doarme in fiecare noapte cu o alta sotie.

"Stiu ca unii oameni nu privesc cu ochi buni faptul ca doua surori impart un sot. Dar exista sanse mari ca un sot compatibil cu una dintre surori sa fie compatibil si cu cealalta", a declarat Vicky, citata de Daily Mail.

Desi poligamia este interzisa in toate statele americane, vinovatii sunt rar pusi sub acuzare. Acest lucru se intampla doar cand exista dovezi privind un posibil viol sau evaziune fiscala.

Desi la inceput au incercat sa isi tina relatia complicata secreta, cei trei au decis sa iasa in cele din urma in public. Ei au scris si o carte, intitulata "Dragoste la puterea a treia".

Sursa: Realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii