A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755998.9211.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi ce zodii au cele mai lungi relatii amoroase!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-08-2013, ora 12:19

Vezi ce zodii au cele mai lungi relatii amoroase!

Articol de Madalina Irimia

Sagetatorul zboara din floare in floare, pe cand Capricornul e foarte fidel si are numai relatii lungi. Vezi cat de stabile sunt sentimentele iubitului tau in functie de zodia lui.

Berbec

Berbecul are relatii destul de scurte in general. Iubirea lui se naste rapid si e foarte puternica. In valtoarea pasiunii isi ia anumite angajamente pentru care nu este pregatit, ca apoi sa-si dea seama ca a gresit si sa inceapa nemultumirile si certurile. Pana la urma se satura de probleme si iti ia talpasita la fel de repede cum a intrat in viata ta. Daca il recunosti pe iubitul tau in aceasta descriere, ai grija sa fii tu cea rationala si nu te grabi sa te muti cu el sau sa te casatoresti daca nu sunteti 100% pregatiti.

Taur

Taurul se indragosteste greu, dar cand i se intampla cu adevarat de obicei este pentru toata viata. Atata timp cat relatia mergecat de cat bine, va sta langa partenera lui cu orice pret, macar de dragul a ceea ce a fost odata. Insa sexul este important pentru el. Daca sunt probleme in pat nu va ezita sa-si gaseasca pe cineva care sa-i satisfaca nevoile, dar o va face discret, asa incat partenera sa nu alfe niciodata. Chiar daca insala la nivel sexual, Taurul ramane fidel la nivel emotional si nu rupe relatia decat daca devine chiar insuportabila.

Gemeni

Geamanul este foarte fidel, insa din punct de vedere social este ca un fluture care zboara din floare in floare. Si cand interactionezi cu asa de multi oameni, se mai intampla cate un flirt pe ici pe colo. Pur si simplu nu se poate abtine sa nu flirteze cu o fata draguta, doar asa ca sa-si demonstreze lui (si tie) ca este un cuceritor. Ramane la alegere ta daca accepti sau nu acest comportament. De obicei, fidelitatea nu-i foloseste la nimic babratuluI Gemeni pentru ca femeia de langa el nu poate suporta flirturile dese la care trebuie sa fie martora si in paraseste.

Integral pe unica.ro

Foto: e-joy.ro

     
Tag-uri: fidelitate, zodii, relatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii