A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664228.5371.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi ce note au luat vedetele la bacalaureat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-07-2013, ora 11:24

Vezi ce note au luat vedetele la bacalaureat

Articol de Madalina Irimia

Alexandra Stan, Andra Maruta, Sore Mihalache, Roxana Vancea sau Roxana Nemes sunt unele dintre cele mai sexy vedete de la noi si, daca e sa ne luam dupa ceea ce scrie pe diplomele lor de Bac, si cele mai studioase.

Alexandra Stan e una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, atat in tara cat si peste hotare. In 2008 insa, inainte de a deveni celebra si inainte de a fi implicata in scandalul urias cu managerul ei, Marcel Prodan, Alexandra dadea examenul de maturitate. Cum pe atunci nu avea concerte, ea s-a ocupat serios de carte, astfel ca a reusit sa obtina o nota de 9,13 la Bac.

Spre deosebire de Alexandra, Andra era deja cunoscuta in 2005, cand a terminat liceul. Desi isi impartea timpul intre concerte si scoala, artista a reusit sa obtina o frumoasa medie de 9,07 la examenul de Bacalaureat.

Nici Roxana Vancea nu s-a lasat mai prejos. Chiar daca a debutat in showbiz mizand pe aspectul fizic, "Vecina" de la "Neatza" ce prezenta stirile Meteo imbracata sumar termina in 2009 Liceul Energetic din Targu Jiu, iar la bacalaureat lua media 9,12.

Inainte de a fi actrita si cantareata, Sore Mihalache a terminat un liceu de matematica-informatica. In 2008 absolvea cu o medie la Bacalaureat de 9,16, scrie ele.ro

Foto: music4all.ro

     
Tag-uri: vedete, bacalaureat, note
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii