A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727695810.786.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vezi care sunt cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2012, ora 15:07

Vezi care sunt cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Articol de Cristian Amariei

Administratia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o lista cu cele mai ciudate obiecte descoperite in momentul controlului bagajelor de mana sau al celor de cala. Printre cele mai nebunesti capturi se numara 1.200 de arme, cutite si chiar grenade.

Site-ul gizmodo.com a realizat un top cu cele mai stranii zece obiecte care i-au socat pe gardienii de la aeroporturile americane.

1. 240 de pesti vii

Un pasager a ajuns la aeroport cu patru valize solide si etanse. Angajatii de la aeroportul din Los Angeles au observat imagini ciudate prinse de scanner si l-au pus pe barbat sa deschida bagajul. Personalul de securitate a fost uimit sa descopere ca in valize erau 240 de pesti care inotau in apa.

2. Un cutit Batman

Metalele sunt usor de captat de scannerele performante de pe aeroporturi. La San Francisco, un barbat a incercat sa treaca peste control cu un cutit care semana cu cel folosit de personajul Batman in celebrele filme.

3. Un proiect stiintific care semana cu o bomba

La Omaha, un student a vrut sa transporte un proiect stiintific plin de cabluri si bomboane mentolate. Angajatii l-au vazut prin intermediul razelor X si au crezut ca este o bomba artizanala. Chiar si scoasa din bagaj, lucrarea arata a bomba, desi era complet inofensiva.

4. Cutite ninja in interiorul unei carti

De multe ori angajatii de pe aeroporturi descopera cutite, dar acestea erau un soi mai special. Discretia era apanjul luptatorilor ninja, dar nu si a barbatului care a incercat sa transporte cutitele in interiorul unei carti numite „Ninja: Razboinicul din umbra".

5. Pistol cu socuri electrice ascuns intr-un telefon mobil

Tot la Los Angeles, un telefon mobil roz era o arma redutabila. La apasarea unui simplu buton, aparatul emitea socuri electrice. Dupa predarea armei artizanale, pasagerul s-a putut urca in aeronava fara probleme.

Integral pe adevarul

Foto: extreamcs.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii