A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672951.2819.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Vesti proaste pentru Victor Ponta. Ce au decis medicii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-06-2015, ora 09:20

Vesti proaste pentru Victor Ponta. Ce au decis medicii

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta spunea ca vrea sa revina cat mai repede in tara, dar premierul ar putea fi fortat de recomandarile medicilor sa ramana inca cel putin o saptamana in Turcia. Recuperarea merge mai dificil decat se asteptau cei care il supravegheaza si care sunt de parere ca premierul nu ar trebui sa faca inca deplasarea in Romania.

Victor Ponta ar mai putea ramane o saptamana in Turcia, unde s-a operat la genunchiul stang din cauza unor probleme la menisc si la ligamentele incrucisate. Iar asta pentru ca medicii nu sunt multumiti de felul in care a evoluat starea sa, potrivit Romania TV.

Desi Victor Ponta anuntase ca spera ca dupa incheierea saptamanii in curs sa poata reveni la Bucuresti, planurile ii sunt date peste cap de medicii care se ocupa de el. Dupa evaluarea de sambata dimineata, medicii nu au fost incantati de cum merge recuperarea si i-au recomandat lui Victor Ponta inca o saptamana de recuperare, fizioterapie si kinetoterapie.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii