ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-05-2014, ora 12:46

Vestea pe care fanii nu au vrut sa o auda. Ce s-a aflat despre unul dintre antrenorii de la Vocea

Articol de Madalina Irimia

Fanii concursului de talente "Vocea Americii" tocmai au primit o veste pe care nu si-au dorit sa o auda: "Nu am planuri sa revin", scrie perfecte.ro.

Intr-unul dintre interviurile pe care le-a acordat in urma cu putin timp pe covorul rosu, Shakira a dezvaluit ca este foarte posibil sa nu mai revina in juriul emisiunii "The Voice", intrucat are un program foarte incarcat.

"Momentan, nu am planuri sa revin. Acesta a fost, de la inceput, un proiect temporar pentru mine", a dezvaluit Shakira, care a inlocuit-o pe Christina Aguilera in sezonul 4 si a revenit, mai apoi, pentru cel de-al saselea, adica cel actual.

Artista in varsta de 37 de ani a subliniat ca statutul de mamica si activitatile ei artistice ii ocupa foarte mult timp si ca, momentan, nu crede ca va mai accepta locul pe scaunul antrenorilor.

"Dar nu se stie niciodata", a mai spus ea, lasand totusi loc speculatiilor.

Ceea ce se stie la ora actuala este faptul ca sezonul 7 "The Voice" va ura bun venit in echipa a doi jurati noi: Gwen Stefani si Pharell Williams. In plus, pentru sezonul cu numarul 8, Christina Aguilera si-a anuntat la randul sau marea revenire.

Foto: nbc.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii