A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812657.4046.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste tulburatoare pentru Gigi Becali. Vezi ce intelectual vrea sa-l vada din nou in boxa acuzatilor!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2014, ora 12:19

Veste tulburatoare pentru Gigi Becali. Vezi ce intelectual vrea sa-l vada din nou in boxa acuzatilor!

Articol de Madalina Irimia
Din Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali a primit recent o veste care l-a tulburat serios. “Latifundiarul din Pipera” a fost chemat in judecata de un intelectual care s-a considerat jignit de o interventie televizata a magnatului.

Fostul presedinte al Institutului Diplomatic Roman, Radu Carp, l-a dat recent in judecata pe Gigi Becali, la Tribunalul Bucuresti, invocand “raspunderea delictuala” a acestuia. Aceasta inseamna ca reclamantul considera ca actiunile sau faptele lui Becali i-au produs un prejudiciu direct, pentru care acesta trebuie sa raspunda pecuniar

Fostul director al IDR nu a vrut sa dezvaluie care este suma cu care Becali ar putea sa repare prejudiciul moral produs, dar actiunea inregistrata la Tribunalul Bucuresti, si nu la judecatoria unde domicializa reclamantul, arata ca daunele cerute depasesc 100.000 de euro, conditie impusa de Codul de Procedura Civila!

L-a jignit in direct la TV

Este insa un mister de ce fostul sef al ICR s-a hotarat abia acum sa-l actioneze in judecata pe Gigi Becali, avand in vedere ca faptele reclamate de acesta s-au produs acum doi ani. In octombrie 2012, in fata palatului sau din Aviatorilor, Becali a intrat intr-o emisiune in direct la Romania TV, unde a tunat si fulgerat impotriva lui Radu Carp, care sugera ca Becali se afla in Parlamentul European doar pentru imunitatea parlamentara.

Integral pe cancan.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii