A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834334.3139.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Veste nesperata pentru romani: Statul sterge restantele celor care nu-si mai pot plati creditele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-03-2015, ora 10:31

Veste nesperata pentru romani: Statul sterge restantele celor care nu-si mai pot plati creditele

Articol de Cristian Amariei
Veste buna pentru romanii datori vanduti in Spania. Guvernul de la Madrid a dat o lege prin care statul va sterge restantele celor care nu-si mai pot plati creditele.

Masura ce ii vizeaza pe romanii datornici la banci aflati in Spania, se va aplica celor care au venituri mai mici, de sub 22 de mii de euro pe an.

In Spania traiesc peste un milion de romani, iar potrivit estimarilor, doua treimi dintre acestia au facut imprumuturi la banci. Poate chiar mai mult de jumatate au rezolvat problemele cu banca in vreun fel, adica au dat inapoi casa, au platit niste bani, au ramas cu niste datorii pe care le-au platit.

Totusi, zeci de mii de romani continua sa fie datori vanduti bancilor spaniole. Pe masura ce Spania s-a cufundat in criza, ei nu si-au mai putut plati ratele.

"Pana acum, banca te urmarea 20 de ani, acum te urmareste 5 ani, de asemenea, si plafonul e ceva mai mic", a spus Daniel Tecu, presedinte FADERE.

Astfel, statul spaniol va sterge datoriile familiilor de romani care castiga sub 22.000 de euro pe an, dar dupa ce vor preda bunurile dobandite in urma contractarii imprumutului. Masura Guvernului trebuie aprobata si de Parlament.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: romani, datorii, spania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii